B&B Jossefin Tuinen

Over mij

Mijn naam is Josephine Pulle,

Na wat omzwervingen door de wereld en in verschillende branches te hebben gewerkt, heb ik zo’n 20 jaar geleden besloten om van mijn hobby mijn werk te maken. Buiten zijn en 'groen' zijn mijn passie. Zo heb ik als zelfstandig beroepsbeoefenaar in klein groen veel tuinen ontworpen en samen met collega’s aangelegd. Het ontwerpen van tuinen doe ik nog steeds en nadat mijn zoon uit huis is getrokken ben ik daarbij een Bed and Breakfast begonnen. Dat doe ik nu voor het zevende jaar met veel plezier!

Mijn zelfstandige onderneming in het groen heet Jossefin Tuinen en de uitleg op deze variant van Josephine en Josien is als volgt. Mijn zoon kwam op een dag trots van school terug met mijn naam prachtig op een naamplaatje gesoldeerd. Alleen ietwat anders gespeld en zodoende werd de bedrijfsnaam 'Jossefin Tuinen'.

Deze Bed and Breakfast is gevestigd in het huis waar ik zelf ook woon en waar ik met veel liefde de tuin voor mijn gasten en mijzelf zo mooi en aangenaam mogelijk probeer te maken. Als het weer het ook maar even toelaat, serveer ik het ontbijt dan ook heerlijk buiten in de tuin.

Ik hoop dat mijn gasten zich net zo thuis voelen in mijn huis en tuin als ikzelf.

 

Je bent van harte welkom!

 

Josephine

B&B Jossefin Tuinen

Azaleastraat 22
3620 Neerharen-Lanaken, België
Tel: + 32 472970521